Suomen kesätöiden online-portaali
Tendea - helpottaa arkeasi

Löydä sopiva kesätyö 2014!


Etusi Tendean jäsenyydestä:

  • Helppo: Rekisteröidy ilmaiseksi ja luo profiili vain 10:ssä minuutissa!
  • Nopea: Ota välittömästi yhteyttä sopivan työtarjouksen jättäneisiin!
  • Joustava: Valitse sinulle sopivat työajat sekä palkka ja löydä työpaikat lähistölläsi!


  • Kattava: Etsi töitä lasten-, lemmikin- tai vanhustenhoitajana, yksityisopettajana, siivoojana tai puutarhurina!
Etsitkö kesätöitä?

Löydä kesätyö Tendeasta - se on nopeaa ja todella helppoa:
  1. Rekisteröidy täyttämällä alla oleva lomake ja valitse kategoria, josta haluat töitä.
  2. Julkaise työhakemuksesi tai selaa ja kontaktoi suoraan työntekijää hakevia perheitä.
Rekisteröidy maksutta:

Tarjoatko kesätöitä 2014?

Tarjoatko kesätöitä kesälle 2014? Voit löytää kesätyöntekijät Tendea.fi palvelusta. Voit esimerksiksi palkata kesätyöläisen hoitamaan lapsiasi tai lemmikkiäsi, kun olet työmatkalla tai lomalla. Jos oma aika ei riitä, kannattaa hankkia lisäapua kodin ja perheen hoitoon. Meiltä voit löytää helposti luotettavat kesätyöntekijät lähialueeltasi. Rekisteröidy ilmaiseksi palvelua etsivänä henkilönä Tendea.fi –palveluun ja löydä sopiva kesätyöntekijä tuhansien kesätyönhakijoidemme joukosta kesälle 2014! Julkaise hakuilmoitus, jossa kerrot millaista kesätyöntekijää tarvitset. Tämän lisäksi voit myös tarkistella kesätyönhakijoidemme profiileja. Uusien kesätyönhakijoiden rekisteröityessä tietokantaamme, voit myös halutessasi saada automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, jos hakijan profiili vastaa kesätyötarjoustasi. Kesätyönhakijamme tulevat mielellään arkesi avuksi. Palvelumme kattaa koko Suomen. Voit löytää kesätyöläisen alueeltasi myös syöttämällä oman postinumerosi hakukenttään sivuillamme. Palvelustamme löydät hoitajat kaikkiin kotitalouden tarpeisiin.

Etsitkö kesätyöpaikkaa? Löydä Tendean kautta kesätöitä pääkaupunkiseudulta tai muualta Suomesta.

Etsitkö kesätöitä? Rekisteröidy Tendeaan ja jätä ilmaiseksi kesätyöhakemus, jossa kerrot, millaista kesätyötä< etsit. Kerro esimerkiksi, etsitkö kesätöitä Oulusta, kesätyötä Helsingistä vai haluaisitko löytää kesätyöpaikan Tampereelta? Kauttamme voit löytää myös kesätyön 2014 Turusta, sillä Tendea toimii koko Suomen laajuisesti. Huolimatta siitä, missä päin Suomea asut, löydät kesätyön Tendean kautta helposti ja nopeasti. Kauttamme löydät tuhansittain kesätyöntekijää< etsiviä perheitä, jotka tarvitsevat apua mm. yksityisopetuksessa, puutarhanhoidossa, kodinhoidossa , siivouksessa tai vanhustenhoidossa. Voit myös alkaa koiranhoitajaksi tai muiden lemmikkien hoitajaksi. Kerro, millaisia kesätöitäsinä haluaisit tehdä ja löydä kesätyö 2014 lähialueeltasi.

Muistathan, ettei Tendeasta löydy vain kausityötä. Palvelussa on töitä nuorille ympärivuotisesti.

Tendea.fi on luotettava kesätöitä tarjoava online-portaali

Me Tendeassa tiedämme kuinka tärkeätä luottamus ja oman pätevyyden osoittaminen kesätyönhaussa on. Tämän takia kaikilla portaalimme kautta työtä hakevilla on mahdollisuus ladata tietokantaamme referenssejä ja suosituksia, joilla osoittaa luotettavuutensa ja pätevyytensä. Jos olet etsimässä kesätyöntekijää ja sopivalta vaikuttavalla kandidaatilla ei ole näitä sertifikaatteja ladattuna profiiliinsa, voit aina pyytää häntä lataamaan lisää tietoja profiiliinsa. Tämän lisäksi voit lukea työntekijää aiemmin palkanneiden perheiden kokemuksia henkilöstä. Huolimatta siitä, etsitkö kesätöitä Helsingistä taikka kesätyöpaikkaa Rovaniemeltä, auttaa Tendea sinua löytämään unelmiesi kesätyöpaikan vuodelle 2014.

Siivouksesta tutorointiin – Tendeasta voit löytää monenlaista kesätyötä

Tendea.fi auttaa löytämään tasapainon työnteon, vapaa-ajan ja perhe-elämän välille. Kertomalla, minkälaista apua tai kesätyötä haluat, parannat mahdollisuuksiasi sopivan kesätyöntekijän tai kesätyön saamiseen. Jos etsit kesätöitä, voit luoda profiilin moniin eri kategorioihimme ja näin löytää kesätyön, joka soveltuu juuri sinun osaamiseesi. Jos esimerkiksi haluat työskennellä lastenhoidon parissa, haluat ehkä alkaa lastenhoitajaksi, aupairiksi tai perhepäivähoitajaksi. Jos sen sijaan haluat löytää kesätyöntekijän työskentelemään eläinten parissa, voit kauttamme etsitä dogsitterin, lemmikinhoitajan tai kissanhoitajan. Yksi Tendean monista eduista on, että kesätyöntekijää hakevat henkilöt voivat myös jättää kesätyöilmoituksia moneen eri kategoriaan. Mikset palkkaisi vaikka siivoojaa, joka voi myös auttaa sinua puutarhanhoidossa? Kerro kesätyöilmoituksessamahdollisimman tarkasti haettavasta paikasta, jotta saat juuri tarvitsemasi kaltaisen kesätyöläisen.

Tendea tarjoaa kesätöitä ja kotiapua ympäri Eurooppaa

Kotiaskareiden hoito sujuu Tendean avulla muuallakin Euroopassa kuin pelkästään Suomessa. Tarjoamme laajan valikoiman kodinhoidon palveluja vanhemmille ja perheille ympäri Eurooppaa ja pyrimme auttamaan arjen sujuvoittamisessa parhaamme mukaan. Osoitteesta Betreut.at voit löytää koiranhoitajan esimerkiksi lomamatkan ajaksi Tierbetreuung Itävallasta. Voit myös etsiä esimerkiksi koiranulkoilutusta Wienissä Tiersitter Wien ja luottaa kattavaan työntekijälistaukseemme. Käy katsomassa löytäisitkö sopivaa eläintenhoitajaa Tiersitter Sveitsistä. Löydät heidät osoitteesta Betreut.ch Tierbetreuung Basel. Ranskalaiset käyttävät Tendea.fr-palvelua etsiessään kenneliä koiralleen garde-animaux Pariisissa garde animaux Paris. Berliiniläiset löytävät lemmikinhoitajansa osoitteesta Tiersitter Berlin lemmikeilleen Tiere. Vanhemmat voivat itsenäisesti etsiä kotiinsa au paireja käyttämättä järjestöä välikätenä. Aupairnet24 ja au pair -palvelu tuovat kansainväliset au pairit ja heitä etsivät vanhemmat helposti yhteen.